April 8, 2015
Today we present the recipe to make the "Parisian chicken" made with Pintino's Easy Pressure Pot
With the pressure cooker of the Easy line of Pintinox you can prepare numerous recipes in just a few minutes!
INGREDIENTI:
- un pollo di un chilo
- 200 g di funghi freschi
- un tartufo
- 200 g di cipolla
- 100 g di burro
- 300 g di pomodori
- 1/2 bicchiere di vino bianco
- 1/2 bicchiere di cognac
- un cucchiaio di farina
- 3 denti d'aglio
PROCEDIMENTO
- Per prima cosa pulire il pollo togliendo la pelle e tagliarlo in 4 parti
- Mettere i pezzi di pollo nella Pentola Facile con il burro e farlo soffriggere fino a quando non diventa dorato.
- Add the finely chopped onion and continue to fry, adding the chopped garlic, the peeled and diced tomatoes, the white wine and the cognac.
- Season with salt and pepper and close the pressure cooker Easy by letting everything cook for 11 minutes.
- After cooking, let it cool, remove the lid from the pot and place the chicken on a plate together with the sauce and decorate everything with triangles of fried bread.
Bon Appetit!